Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. 6. 2008

Závody v požárním útoku Mořice 31.5.2008

Oproti původním termínům - první či druhý týden v červnu došlo letos k posunu, neboť si náš původní termín zabookovali sousední sbory, které rovněž využívají časomíru a terče stejné jako my. Ale i tak, počasí se povedlo, sbory dorazily a druhé místo nás potěšilo.

Na start jsme šli jako první. No nebylo to vůbec ideální, zkopl jsem savici, sekunda zdržení, ale ta možná byla důležitá v tom, že to díky tomu náš předek taktak stihnul. Nástřik mohl být o pár sekund lepší, ale i tak čas lehce přes 30s byl náš nejlepší na této domácí soutěži. Přesto jsme si nějaké velké šance nedělali.

 

Až u konce soutěže bylo jasné, že po dlouhé době se pohárově umístíme. I přes toto umístění se nějaká větší společná euforie nedostavila.

Útok žen jsem neviděl, pouze jsem slyšel plyn,uber,plyn,uber, tak nevím co se dělo.

Mořice B se dali do kupy - pouze spojař savic byl z A. Stroj například dělal Petr Klapil starší, no až na to že ten plyn moc lehtá, se mu docela po těch x letech dařilo.

Na soutěži bylo perfektní pivečko, nachlazené předem ve sklepě a chlaďáky jeli od 9 naprázdno,takže byly dobře naledované. Chlazený Vyškov 11tka v tom parném vedru opravdu potěšil.

FOTKY ZE ZÁVODU, TEDA SPÍŠE Z POZÁVODŮ

+JP+

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Fotky ze závodů v Mořicích 2007

jirIN, 24. 1. 2009 16:42

Jak se hrabu na www.revivalmorice.cz tak jsem tam našel fotky co jsem tam šoupnul od starosty, je toho docela dost, tak juknite http://www.revivalmorice.cz/galerka/index.php?dir=./2007_06_09_Hasicke_zavody_Morice