Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. 8. 2009

Velká cena Polkovice 1.8.2009

    V sobotu 1.8. jsme vyrazili na soutěž do Polkovic v sousedním přerovském  okresu. Na muže zde čekala  trať na 3B a sklopné terče. Už tato kombinace vylučovala nějakou šanci na úspěch, ale přijeli jsme hlavně oplatit místním účast na naší soutěži.
   V Polkovicích na hřišti byla skvěle připravená trať s elektronickou časomírou a komentátorem, který se snažil povzbudit všechny družstva k maximálnímu výkonu. Požární útok bylo připraveno předvést 10 družstev mužů a 5 týmů žen a šlo se dvoukolově. Náš tým byl na řadě až jako poslední a tak jsme šli ladit formu k okénku s pivem, ale ani tento doping nás nevybičoval k extrémnímu výkonu.
   S druhou nejslabší mašinou ve startovním poli jsme jen mohli doufat v zaváhání soupeřů.... První pokus se povedl hlavně zadku, kde bych vyzvedl výkon Jany Matuškové, která nám vypomohla na koší. Podle slov Bédi to zvládla stejně rychle jako pánové, kteří jsou na této pozici normálně což pro ně není zrovna lichotivá poznámka... Bohužel zaváhání na levém proudu znamenalo čas až 31,71s, pravý proud 26,16s. Hlavně se však ukázalo, že terče jde sestříknout i s více jak desetimetrovým nedoběhem. Při druhém pokusu jsme měli půjčeného proudaře ze Stříbrnic což přineslo zlepšení na 28,18s a bylo z toho "krásné" předposlední místo.... Musíme sportovně uznat, že ostatní týmy byly výkonnostně a hlavně technikou o několik tříd výše. Závody vyhrály Kokory časem 18,38s, druhý Císařov 19,74s a třetí Rokytnice 20,27s.
   Naše ženy měli taky černý den, když první pokus nedokončily, protože se jim nepodařilo nabrat vodu. Druhy pokus a čas 33.70s znamenal poslední páté místo. Vyhrály Měrovice časem 20,59s, následovaly je ženy s Císařova 21,78s a místní Polkovice 22,11s.

+LP+
 

     
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář