Jdi na obsah Jdi na menu
 


4. 7. 2009

O pohár starosty obce Dobromilice 2009

   V sobotu jsme za slunečného počasí přijeli na soutěž do Dobromilic. Čekala nás trať  3B a nástřikové terče, které částečně mažou rozdíly ve výkonech požárních stříkaček jednotlivých sborů.
    Do soutěže bylo přihlášeno devět mužských týmů a pět družstev žen. Jako první na trať vyrazili domácí, ale útok se jim nepovedl a skončili třetí od konce. Kluci mají smůlu na domácí soutěži se jim prostě nedaří.  Na start se chystaly Vrchoslavice, mají nové mladé družstvo a podle trenéra se jim zatím daří jen na tréninku. Tentokrát soutěž dokončili v čase 41s a Laďa nebyl s jejich výkonem vůbec spokojen, ale  nemohl tušit, že to nakonec bude stačit na pěkné třetí místo.  Jako pátí šly na start Kelčice a měli půjčeny našeho béčkaře a košaře. Opět se ukázalo, že to Fiťovi jde líp s cizíma a nezopakoval "rychlý koš " z Uhřičic. Vlasťa taky nezaváhal a Kelčicím nakonec pomohli ke krásnému druhému místu. Pak jsme nastoupili mi. Komentátor pan  Špaček nás uvedl jako staré matadory a borce ze 17. okrsku, aby tím nalákal další divaky ke sledování našeho útoku. Z toho jsme nebyli moc nadšení a tušili, že se něco stane...  Mé obavy se potvrdily když jsem v polovině útoku přestal slyšet mašinu. Renkovi se podařilo při nasazování koše zdechnout stroj a Fiťa, který zaskakoval jako strojník nevěděl kde se opětovně startuje.... Vlasťovi se nepodařilo zapojit "béčko" do mašiny, začátečnické štestí si vybral při svém startu v dresu Kelčic.  Renek však nezaváhal a vše zvládl opravit sám, takže útok byl vlastně dokončen v pěti lidech v čase 55s a bylo z toho čtvrté místo od konce.

 

 Závody nakonec překvapivě vyhrálo mužstvo ze Žešova časem 31,5s, ale jejich výsledek však poněkud kalí skutečnost, že čtyři soutěžící byli z družstva Domamyslic.... To by si však měli ohlídat pořadatelé.



Útok SDH Mořice ženy

+PL+
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

útok

adam šášek, 27. 6. 2018 21:13

Dodle byl pěkný útok akorát že ty proudnice stříkali 7 sekund a na startu se trochu zdržela Pavlína.

sobota

fita, 7. 7. 2009 16:41

zavod to bude opět ostrej dvě B a sklopné terče,třeba ten čas pod 20 jak si přeje lico uděláme i když ???,sestava asi ja,beda,jiří,vlasta,randal,lico a možná luboš nebo huben.tak ladte formu a v sobotu nazdar

Vrchoslavice

Lico, 7. 7. 2009 13:06

Vrcháči tam nejspíš nebudou v sobotu slaví 85 let založení sboru.

Dobromilice

Beda, 6. 7. 2009 11:42

Pekne napsano.Takovej zmatek při utoku nepamatuju ato uz zavodim 12let.Stesti nam nepralo,snad v Doloplazich zaberem a Vrchacum ukazeme jak se zavodi.