Jdi na obsah Jdi na menu
 


Noční závody Dobromilice 11.8.2012

   První letošní noční závody proběhlyv Dobromilicích. Mořičtí hasiči vypravili mužstvo mužů a žen. Trať pro muže byla na 3B, terče sklopné. Tak i Dobromilice se nakonec vzdaly nástřikových terčů a pořídily si novou časomíru a sklopné terče. Jestli to domácím výsledkově pomuže nevím, ale závody jasně ukázaly že družstva z okolí nejsou schopna konkurovat ligovým týmům. Nástřikové terče dokázaly výkonostní rozdíly častěčně smazat a mohlo uspět i družstvo s pomalejším útokem, ale rychlým nástřikem.

   Po příjezdu na místo v cca 20.45h bylo hned vidět, že to bude na dlouho. Zazávodit si přijelo 15 družstev mužů a 7 žen.

První šly na start ženy, naše startovaly páté. Standartní výkon, mírné problémy zadku, pomalejší voda a výsledný čas 46,11s po 10ti vteřinovém prostřiku na levém terči stačil na celkové páté místo. Pořadí na prvních třech místech: Morkovice, Litenčice, Dobromilice.

   Závody mužů - na start jsme šli desátí. Sestava: koš Renek, spoj Kvíčala, motor Petr Klapil st., B - Vlasťa, rozdělovač Klapáč., pravej proud Ivoš, levej Lecoš. Zadek měl problém na savicích, které se kously. Nakonec se je podařilo rozpojit a znovu spojit, ale prý byly spojený až po sklopení terčů, takže nakonec diskvalifikace. Čas 33,01s by stačil na osmé místo.

  Soutěž ovládly družstva Podhostýnské hasičské ligy, vyhrálo družstvo z Litenčic časem 21,63s, druhé Dobrotice a třetí Domamyslice.

  Ukončení závodů cca v 1 hodinu ranní, ale tvorba diplomů se protáhla, aby se ještě něco vypilo.

+LP+

Výsledky:

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář