Jdi na obsah Jdi na menu
 


7. 8. 2011

Nepodařené útoky v Polkovicích 6.8.2011

Do Polkovic se jelo zúčastnit a vyzkoušet si, jaký čas uděláme, na ne pro nás typické trati 3B se sklopnými terči. Bohužel se oba útoky v dvojkolovém klání nezdařily.

V Polkovicích nastoupilo 14 družstev mužů a 9 žen. Moc nerozumím těmto zvyklostem, že se jde na dvě kola, poslední ženy musely končit tak ve 20.00 hod. Na startovní listině byla kvalitní družstva a řada časů pod 19s v prvním kole to dokazovala, nebylo třeba jít dvakrát.

My jsme nastoupili první. Renek si prvně zkusil nový koš, teplý ještě z továrny, nijak neobroušený, ale sedlo mu to. To Bčkařům ne, rozdělovač Peťa se hodně zdržel, strojník to nešetřil, zde se na doběhnutí ke čáře nehraje, jako u nástřiků. Ale bohužel proudy nebyly tak daleko, aby shodili válečky, potahování hadic pomohlo jen levému proudu. Nakonec jsme to vzdali.

 

V druhém útoku, kde nastoupil místo odjetého Renka chlap z Křenovic, se nezadařilo zadku. Křenovice montují koš ze země. Na třetí pokus už to vypadalo, že je našroubováno, ale stejně koš v kádi spadnul, rozhodčí to neregistroval, tak alespoň pumpováním se nakonec voda do stroje dostala a čas byl kolem 51s. Škoda, předek tentokrát běžel optimálně.

 

Teď nás čekají noční v Ostrově u Macochy a závěr sezóny zřejmě v Stříbrnicích.

+JP+

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář