Jdi na obsah Jdi na menu
 


7. 9. 2008

6.9.2008 - Noční závody v Dětkovicích

Na páteční pivní opékačce v hasičárně se dohodlo, že vyrazíme pozávodit do Dětkovic. Sestava byla notně seslátaná, ale přesto se v 20.00 v sobotu vyrazilo.

Místo Vlastě na béčka nastoupil Radek Malyška a na volnou špicu Radek Kočí.

Po drkotavé cestě do Dětkovic jsme napodruhé trefili tu správnou odbočku mezi sady na závodiště. Všude plno aut, ale našli jsme ještě krásného fleka na parking. Hnedle jsme se šli občerstvit a zapsat. Kdo pozdě chodí... no 18tej flek na na vyzbyl. Závody začaly docela přesně a hnedle první domácí dětkovice nasadili na jejich svažující se trati dobrou laťku 18,něco.

Tož mořický team trošku znervózněl, nevím proč se to furt omýlalo, jako co tam děláme atp., safra dyť to je jasné, že to co se tam běhalo, je standart, korát my jsme nestandart :) . Takže další časy byly zhruba do 21s. Občas nějaké D, občas nechané béčko na základně.

Pak jsme šli na start my v docela dobrém čase (s očekáváním, že když se zadaří, tak za 25s by se nám snad moc nesmáli), né jak o půlnoci v Dobromilicích. Zadek šel standartně, koš napevno z mašiny samozřejmě není nejrychlejší, ale je to jistota pro nestabilní košaře. Jencek to šroubl napoprvní. Naraženo bylo rychle, na motor jsem také našroubil v klidu. Ale pak se něco vyjeblo na druhém spoji béček. Můj spoj u kterého, když jsem ho na základně spojil, jsem si ještě řekl, safra napohodu jsem to cvakl. Tak nevím co se stalo za chybu. Jestli se hadice přetočily a samo se to rozpojilo či co (todle se ale stává spíše u rozdělovačů). Fakt nevím, ale tím, že jsem to správně spojil jsem si docela jistej.
Výsledkem bylo D.

Po tomto jsme ještě lupli pivko, trošku už teplejší a klobás a jeli domů. Ňáká draková noc pro teenagery, v Kelčicích či kde, blující děvčátko a na Gándii v hruškové aleji, ňákej kretén nalitej sedí metr do silnice.

Snad to nebyl poslední závod sezóny. Příští týden se snad lidi slezou na Ivanovice.

+JP+

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Metle

jirIN, 16. 9. 2008 19:08

ja možu, Lico začni to podchycovat, lidi. Jencku, Bedo, Renku, začnite tež shanět aj baby

Dětkovice

Pišta, 16. 9. 2008 15:08

V těch dětkovicích se vůbec nějak nedařilo.Nejvíc sme se ale pobavili výkonem Určic.To nemělo chybu.Košařovi několikrát spadl koš na zem,pak aji do kádě.A k tomu všemu béčkař nezapojil na mašinu a utíkal od mašiny,ke které se musel vracet.Od Dětkovských pořadatelů bylo nakonec ubohy,že sme jako vítězky kategorie žen nedostaly ani cár papíru v podobě diplomu.Což je jedna ze základních věcí.Asi si ho budem muset vytisknout samy,abysme měly aspoň něco v ruce na památku.Doufám,že se dostavíte do Otaslavic 27.9.2008 na pohár starostky.Budem se těšit.

Raději být mrtvý než druhý.....

Lico, 9. 9. 2008 16:16

No poraženecký řeči měl hlavně Béďa, který navrhoval se raději ožrat a vůbec nejít na start. Měl strach že po nadstandartním počtu piv nepředvede ani svůj obvyklý výkon. Měli by jsme začít trochu trénovat a to všichni bez vyjimek.